Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο «δώρο» σε εμπόρους και πρατήρια καυσίμων

Με άλλο ένα «δώρο» προς τους εμπόρους και πρατηριούχους καυσίμων η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επιχειρεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να εφαρμόσει το νέο σύστημα πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Φεβρουαρίου.

Νέο «δώρο» σε εμπόρους και πρατήρια καυσίμων

Με άλλο ένα «δώρο» προς τους εμπόρους και πρατηριούχους καυσίμων η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών επιχειρεί να κάμψει τις αντιδράσεις και να εφαρμόσει το νέο σύστημα πώλησης του πετρελαίου θέρμανσης από τις 15 Φεβρουαρίου.

Μετά την ένταξη των βενζινοπωλών στην Α κατηγορία βιβλίων του ΚΒΣ για την εμπορία πετρελαίου, χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Αντώνης Μπέζας με απόφασή του, προχώρησε στη μείωση μέχρι και 72,7% των μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους με βάση τους οποίους υπολογίζονται εξωλογιστικά τα καθαρά κέρδη των πρατηριούχων που αφορούν τις πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης. Η μείωση των μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους, οδηγεί σε σημαντική μείωση των φορολογητέων κερδών και συνεπώς του τελικού φόρου για τις επιχειρήσεις εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης.

Σχετική Απόφαση
ΠΟΛ 1027 / 04.02.2008  Καθορισμός μοναδικών συντελεστών καθαρού κέρδους επιχειρήσεων εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης (και κίνησης).
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο