Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Μπλοκάκια» σε πάνω από 2 επιχειρήσεις του ιδίου ομίλου θα ασφαλίζονται ως μισθωτοί - Μέσα στην εβδομάδα η ερμηνευτική απόφαση.

19 Δεκέμβριου 2016 Σχόλια
«Μπλοκάκια» σε πάνω από 2 επιχειρήσεις του ιδίου ομίλου θα ασφαλίζονται ως μισθωτοί - Μέσα στην εβδομάδα η ερμηνευτική απόφαση.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Διευκρινίσεις σχετικά με την παράλληλη ασφάλιση, την ασφάλιση των ελεύθερων επαγγελματιών και τον υπολογισμό της ασφάλισης για τα μπλοκάκια έδωσε η ο υφυπουργός του υπ. Εργασίας  Τ. Πετρόπουλος στην εκπομπή "Αίθουσα Σύνταξης" στην ΕΡΤ.

Ο υφυπουργός εργασίας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, θα αντιμετωπίζεται ως μισθωτός -ως προς την ασφάλιση- αυτοαπασχολούμενος  που εργάζεται ακόμα και σε πάνω από δύο εργοδότες (επιχειρήσεις), εφόσον αυτές συνδέονται μεταξύ τους ως όμιλος. Ακόμη λοιπόν και εάν κάποιος  προσφέρει τις υπηρεσίες σε 3 ή 4 ή ακόμα και 5 επιχειρήσεις του ιδίου ομίλου, θα αντιμετωπίζεται ως μισθωτός της ενιαίας οικονομικής οντότητας, ανέφερε σχετικά ο κος Πετρόπουλος.

Τέλος ο υφυπουργός Εργασίας σημείωσε ότι η εγκύκλιος με τα επιμέρους θέματα σε ότι αφορά τα λεγόμενα "μπλοκάκια" θα δοθεί στη δημοσιότητα την ερχόμενη εβδομάδα.




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης