Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέο Σεμινάριο - Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος Οικονομικού Έτους 2008 - Δηλώσεις & Φορολογία Ακινήτων 2008

Απευθύνεται: Λογιστές – Φοροτέχνες, Πραγματογνώμονες Ελεγκτές, Φορολογικούς Συμβούλους (ανεξάρτητους επαγγελματίες), Στελέχη των Οικονομικών Υπηρεσιών των επιχειρήσεων, αλλά και κάθε φορολογούμενο επαγγελματία ή απλό φορολογούμενο που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στη φορολογία εισοδήματος.

Εισηγητής: Διονύσιος Γ. Κουνάδης

ε. τ. Γενικός Δ/ντης Φορολογίας Υπουργείου Οικονομικών
Επιστημονικός Συνεργάτης του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, γνωστός για την επιστημονική του κατάρτιση και τη μεγάλη του εμπειρία.

Απευθύνεται:
Λογιστές – Φοροτέχνες, Πραγματογνώμονες Ελεγκτές, Φορολογικούς Συμβούλους (ανεξάρτητους επαγγελματίες), Στελέχη των Οικονομικών Υπηρεσιών των επιχειρήσεων, αλλά και κάθε φορολογούμενο επαγγελματία ή απλό φορολογούμενο που ενδιαφέρεται για τις εξελίξεις στη φορολογία εισοδήματος.

Σκοπός του Σεμιναρίου:
Το σεμινάριο στοχεύει να παράσχει:
• Αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση και υποβολή των Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος οικονομικού έτους 2008.
• Πληροφόρηση για το νέο τρόπο προσδιορισμού του καθαρού εισοδήματος από ακίνητα, καθώς και για τη συμπλήρωση και υποβολή του Εντύπου Ε9.
• Πρακτικές Εφαρμογές: συμπλήρωση των εντύπων φορολογίας εισοδήματος.
• Αναλυτικές πληροφορίες για την τρέχουσα φορολογική επικαιρότητα.
• Απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους συμμετέχοντες και αφορούν τη φορολογία εισοδήματος.

Xώρος Διεξαγωγής:
Ξενοδοχείο Novotel (Μ. Βόδα 4)

Parking: Δωρεάν Parking στο ξενοδοχείο Novotel (εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις).


Κόστος σεμιναρίου: 90,00 ευρώ
80,00 ευρώ για τους πελάτες της Data Communication


Γεύμα: Στην τιμή περιλαμβάνεται μεσημεριανό γεύμα, καθώς και παροχή καφέ - αναψυκτικού κατά τα διαλείμματα.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ.: 801 1000 801 – κα Σάσα Γιαννοπούλου (αστική μονάδα χρέωσης από όλη την Ελλάδα)

Υλικό Σεμιναρίου: Στους συμμετέχοντες θα διατεθούν αναλυτικές σημειώσεις του εισηγητή σε ηλεκτρονική μορφή, καθώς και δείγματα των Εντύπων Φορολογίας Εισοδήματος.


Για αναλυτική παρουσίαση των Περιεχομένων και του Προγράμματος του Σεμιναρίου πατήστε
εδώ.


Φόρμα Συμμετοχής
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο