Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ε.Σ.Κ.Ο.: Η επόμενη ημέρα των εκλογών του Ο.Ε.Ε.Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε.

15/12/2016

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Οι εκλογές της 11 Δεκεμβρίου 2016, του Ο.Ε.Ε. ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα όπως όλοι γνωρίζετε δεν είναι το αναμενόμενο.

Θρίαμβος των κομματικών παρατάξεων και καταποντισμός των ανεξάρτητων.

Η απέλπιδα προσπάθεια να ξυπνήσουμε τους συναδέλφους με την επιστολή μας στις 07/12/2016 δεν βρήκε απήχηση. Μήπως τελικά η ευθύνη για την πολυδιάσπαση του κλάδου είναι μόνο δική μας ;

Βλέποντας ακόμα μια φορά τα αποτελέσματα των εκλογών, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ακόμα και τώρα δεν είναι αργά για την πολυπόθητη ενότητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τους ανθρώπους που μας πίστεψαν, μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους μας, Κο. Μανούσο Ντουκάκη και Κο. Ορέστη Σειμένη για την μεγάλη τους προσφορά μέχρι σήμερα σε εμάς και στην παράταξη γενικότερα όπως και όλους τους συνυποψήφιους που ο καθένας από την δική του πλευρά προσέφεραν στην παράταξη.

Οι 3 έδρες που πήρε η παράταξη ευχόμαστε να γίνουν εφαλτήριο για την αναγέννηση της και να δώσουν την βοήθεια που χρειάζεται στους υπόλοιπους ανεξάρτητους συναδέλφους ώστε να καταλάβουμε ότι πρέπει να δράσουμε άμεσα για να πάρουμε το μέλλον του επαγγέλματος στα χέρια μας.

Ο Δημήτρης Ίσαρης, ο Θανάσης Παπαθανασίου και η Άννα Χρυσούλη  που έχουν εκλεγεί θα πάρουν όλο το βάρος των προσπαθειών πάνω τους και με την βοήθεια όλης της παράταξης θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του Ο.Ε.Ε , και την επόμενη τριετία να πάρουμε στα χέρια μας το ΔΙΚΟ ΜΑΣ Επιμελητήριο.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ        

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο