Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ανακοίνωση του Προέδρου του Π.Τ. του Ο.Ε.Ε. Δυτ. Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ Δυτικής Ελλάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την προηγούμενη Κυριακή οι οικονομολόγοι προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και εξέλεξαν τόσο τη νέα Διοίκηση της επόμενης τριετίας του Περιφερειακού μας τμήματος, όσο και τη Διοίκηση του Πανελλαδικού μας οργάνου.

Οι συνάδελφοι οικονομολόγοι, αξιολογώντας το έργο που επιτελέσαμε την προηγούμενη τριετία, μας εμπιστεύτηκαν και πάλι και με συντριπτική πλειοψηφία, κοντά στο 60%, εξέλεξαν την παράταξη μας την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΗ.ΚΙ.Ο-Σ) δίνοντάς της ίσως στην Περιφέρεια μας το υψηλότερο ποσοστό που πήρε Πανελλαδικά. Από τις 7 έδρες στην Τοπική Διοίκηση η παράταξη μας καταλαμβάνει τις 4.

Ο ευθύνες μας έναντι των μελών μας είναι μεγάλες και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Ως νέα Διοίκηση θα λειτουργήσουμε όπως και στο παρελθόν συλλογικά, θα δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες σε όλες τις παρατάξεις.

Από το προχθεσινό αποτέλεσμα δεν υπάρχουν ηττημένοι. Υπάρχουν μόνο νικητές και αυτοί είναι τα μέλη του επιστημονικού μας φορέα, οι οικονομολόγοι.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν και να ευχαριστήσω όλους τους οικονομολόγους για τη συμμετοχή τους σε αυτή την άψογη εκλογική διαδικασία.
    

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Κουτρουμάνης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο