Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μήνυμα για την κηδεία του Αρχιεπίσκοπου

31 Ιανουάριου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Σήμερα στις 10:00 εισέρχεται στην τελευταία κατοικία του (τη γήινη), εισέρχεται στο βασίλειο των ουρανών, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα στις 10:00 εισέρχεται στην τελευταία κατοικία του (τη γήινη), εισέρχεται στο βασίλειο των ουρανών, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος.

Ίσως πολλοί από εμάς να διαφωνούσαμε με την εμπλοκή του στα θέματα Παιδείας και στα Εθνικά θέματα, ίσως ακόμα πιο πολλοί από εμάς να συμφωνούσαμε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, σημασία έχει ότι ένας χαρισματικός εκκλησιαστικός ηγέτης, ένας άνθρωπος με όραμα, ένας άνθρωπος που πάλεψε για την κατάργηση του παλιού αρτηριοσκληρωτικού καθεστώτος της εκκλησίας, ένας άνθρωπος που μας έφερε κοντά σε αυτό που θυμόμαστε μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις (την εκκλησιά)  ΕΦΥΓΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΑ από κοντά μας.

Ο κάθε ένας από εμάς, έχει ίσως μηδενικό ελεύθερο χρόνο, όμως όλοι μπορούμε (αν λόγω υποχρεώσεων ή απόστασης δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία) στις 10:00 της 31 Ιανουαρίου 2008 εμείς και τα στελέχη των γραφείων μας, ας σηκωθούμε και ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΌ. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στην ΜΝΗΜΗ ενός ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ, στη ΜΝΗΜΗ ενός Ανθρώπου, που ΠΑΛΑΙΨΕ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ μέχρι το τέλος.

Ας είναι ΕΛΑΦΡΥ το χώμα της Πατρίδας μας που σκεπάζει το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

---


Γιώργος Α. Κορομηλάς

Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης