Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μήνυμα για την κηδεία του Αρχιεπίσκοπου

Σήμερα στις 10:00 εισέρχεται στην τελευταία κατοικία του (τη γήινη), εισέρχεται στο βασίλειο των ουρανών, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Σήμερα στις 10:00 εισέρχεται στην τελευταία κατοικία του (τη γήινη), εισέρχεται στο βασίλειο των ουρανών, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος.

Ίσως πολλοί από εμάς να διαφωνούσαμε με την εμπλοκή του στα θέματα Παιδείας και στα Εθνικά θέματα, ίσως ακόμα πιο πολλοί από εμάς να συμφωνούσαμε, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, σημασία έχει ότι ένας χαρισματικός εκκλησιαστικός ηγέτης, ένας άνθρωπος με όραμα, ένας άνθρωπος που πάλεψε για την κατάργηση του παλιού αρτηριοσκληρωτικού καθεστώτος της εκκλησίας, ένας άνθρωπος που μας έφερε κοντά σε αυτό που θυμόμαστε μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις (την εκκλησιά)  ΕΦΥΓΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΓΕΝΝΑΙΑ από κοντά μας.

Ο κάθε ένας από εμάς, έχει ίσως μηδενικό ελεύθερο χρόνο, όμως όλοι μπορούμε (αν λόγω υποχρεώσεων ή απόστασης δεν μπορούμε να παρευρεθούμε στην εξόδιο ακολουθία) στις 10:00 της 31 Ιανουαρίου 2008 εμείς και τα στελέχη των γραφείων μας, ας σηκωθούμε και ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΌ. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε στην ΜΝΗΜΗ ενός ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ, στη ΜΝΗΜΗ ενός Ανθρώπου, που ΠΑΛΑΙΨΕ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ μέχρι το τέλος.

Ας είναι ΕΛΑΦΡΥ το χώμα της Πατρίδας μας που σκεπάζει το Μακαριστό Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

---


Γιώργος Α. Κορομηλάς

Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο