Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Αίτημα της Α.ΚΙ.Ο.Ε. προς την Κ.Δ του Ο.Ε.Ε για τη διασφάλιση της εκλογικής διαδικασίας και της απεικόνισης της πραγματικής βούλησης των συναδέλφων

Κύριοι,

Λόγω της έντονης φημολογίας επανάληψης των παραβατικών ενεργειών του παρελθόντος  κατά την διάρκεια της αυριανής ψηφοφορίας για την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος από τους γνωστούς άγνωστους που δρούν εντός του Ο.Ε.Ε.

Αιτούμαστε από την Κ.Δ του Ο.Ε.Ε

Την βιντεοσκόπηση των εργασιών της ΚΕΕ και των εφορευτικών επιτροπών.

Επισείουμε τη προσοχή των εκπροσώπων στις εφορευτικές επιτροπές για την σε εξέλιξη μεθόδευση και τις τεχνικές αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος, ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές όπως η :

•Μη ταυτοποίηση του  προσώπου που ψηφίζει με αυτό που αναγράφεται στον εκλογικό κατάλογο
•Μη ταυτοποίηση του προσώπου που ψηφίζει με αυτό που αναγράφεται στο έγγραφο που δείχνει (Α.Τ Ταυτότητα μέλους , Δίπλωμα οδήγησης, Διαβατήριο,..)
•Παράτυπη και μη νόμιμη συμμετοχή στις εκλογές μελών που αποκλείονται απ΄αυτή  (π.χ  εκπρόθεσμες εγγραφές, μη ικανοποίηση των σχετικών προϋποθέσεων εγγραφής ή ικανοποίησης των σχετικών προϋποθέσεων,…).

Προειδοποιούμε αυτούς που  μόνιμα αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα με τις παραβατικές τους ενέργειες όπως  και αυτούς που τους καλύπτουν, ότι δεν θα μείνουν και αυτή τη φορά ατιμώρητοι.

Καλούμε όλα τα μέλη του Ο.Ε.Ε και όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία στην από κοινού δράση περιφρούρησης της εκλογικής διαδικασίας με τον εντοπισμό και την εξουδετέρωση οποιασδήποτε προσπάθειας αλλοίωσης της βούλησης των συναδέλφων.

Με εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο