Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Δελτίο Τύπου για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε.Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. εύχεται σε όλους τους υποψήφιους Συναδέλφους Λογιστές-Φοροτεχνικούς και μη, από όλους τους χώρους και παρατάξεις, καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Οι στιγμές που περνά η χώρα αλλά και τα προβλήματα του κλάδου μας απαιτούν σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους μας. Το Ο.Ε.Ε. είναι ο επιστημονικός μας φορέας ο οποίος εποπτεύει και διαχειρίζεται το επάγγελμα του Λογιστή- Φοροτεχνικού, οπότε από τις αποφάσεις του, κρίνεται και επηρεάζεται άμεσα ο κλάδος μας.

Η Ομοσπονδία μας θεωρεί ότι η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους με πνεύμα και πρόθεση συνεννόησης και ομόνοιας ώστε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής με τη σοβαρότητα που αρμόζει στον επιστημονικό μας φορέα.

Καλή επιτυχία σε όλους, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε!


 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο