Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Ανακοίνωση σχετικά με δικαιολογητικά εκταμίευσης του αναπτυξιακού νόμουΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Αθήνα, 8/12/2016
Αρ. Πρωτ:130493

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια των υπ' αριθμ. πρωτ. 112190/25.10.2016 και 127456/1.12.2016 Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες εκταμίευσης των επενδυτικών σχεδίων του αναπτυξιακού νόμου η φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα των Πιστωτικών Ιδρυμάτων, σε περίπτωση εκχώρησης της επιχορήγησης, θα ζητείται από την Υπηρεσία. Παρακαλούνται οι επενδυτικοί φορείς να υποβάλλουν άμεσα τα ηλεκτρονικά αιτήματα πληρωμής των επενδύσεών τους με το σύνολο των υπολοίπων δικαιολογητικών εκταμίευσης, όπως αυτά απαριθμούνται στην υπ' αριθμ. 127456/1.12.2016 Ανακοίνωση.

 

Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης
Σωτήρης Αθανασίου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο