Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Γιώργος και Κων. Χριστόπουλος: ......... λίγο πριν την κάλπηΓιώργος Χριστόπουλος

Γιατί αποφάσισα να ξαναθέσω υποψηφιότητα στις εκλογές του Φορέα μας:

Τις προηγούμενες μέρες ίσως διαβάσατε το άρθρο μου «Που πάει το επάγγελμα του Λ/Φ» - Μήνυμα στους συναδέλφους Λογιστές - Φοροτεχνικούς.
Είναι γνωστή η εμμονή μου μέσα από τη συλλογική δράση στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Α., αλλά και μέσα από τα αλλεπάλληλα φορολογικά σεμινάρια, ενώ παράλληλα έχω πολλές φορές αρθρογραφήσει, προσπαθώντας με πόνο ψυχής, να αναδείξω ότι η τύχη ενός ολόκληρου κλάδου (του δικού μας κλάδου των Λ/Φ), έχει να κάνει με το κατά πόσο προσπαθεί αποτελεσματικά ή όχι, ο Φορέας μας και η εκάστοτε Κεντρική Διοίκηση, να διαχειρίζεται τις εξελίξεις και τον ρόλο του επαγγέλματος μας.
Αισθανόμενος ότι πρέπει να συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας τα προβλήματα και τα κοινά ενδιαφέροντα της μάχιμης επαγγελματικής καθημερινότητας, αποφάσισα να ξαναθέσω υποψηφιότητα στις εκλογές του Φορέα μας.

Θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του 1ου ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ) στη θέση: 97


Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

Αναμφίβολα οι παραπάνω θέσεις του πατέρα μου, ήταν για μένα το εφαλτήριο ώστε να ασχοληθώ ενεργά με τα επαγγελματικά δρώμενα του κλάδου μας και του Φορέα μας (Δείτε τη σχετική επιστολή μου: Γιατί θέτω και εγώ υποψηφιότητα και ζητώ την ψήφο των συναδέλφων Οικονομολόγων και Λογιστών - φοροτεχνικών). Η παράταξη «Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ» με τίμησε με την αποδοχή της υποψηφιότητάς μου.
Έτσι δεσμεύομαι, σε κάθε περίπτωση να προωθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την αξιοπιστία, την επιστημονική αναβάθμιση, τον σεβασμό και την υπόληψη που αναλογούν στο επάγγελμα μας.
 
Θα με βρείτε στο ψηφοδέλτιο του 1ου ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ (Π.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ) στη θέση: 99
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο