Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αρχείο υπολογισμού μεγέθους οντοτήτων βάσει των Ε.Λ.Π. - Δυνατότητες και υποχρεώσεις που απορρέουν


Αγαπητοί συνάδελφοι, σας παρουσιάζουμε το αρχείο (φύλλο υπολογισμού excel) που μας έστειλε η συναδέλφισσα Κα Αποστολίδη Μαρία από την εταιρεία "Θ. Αποστολίδης Α.Ε. Σύμβουλοι επιχειρήσεων, λογιστές-φοροτεχνικοί", με το οποίο μπορείτε καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία (νομική μορφή, αντικείμενο εργασιών, σύνολο ενεργητικού και κύκλου εργασιών και τον μέσο όρο των απασχολουμένων για τα έτη 2013-2014 και 2015) να πληροφορηθείτε πως καθορίζεται το μέγεθος της οντότητας βάσει των Ε.Λ.Π. για τον ισολογισμό της 31/12/2016 (πολύ μικρή, μικρή, μεσαία, μεγάλη, πολύ μεγάλη) αλλά και για τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ' τον καθορισμό -εναλλακτική συνοπτική κατάσταση αποτελεσμάτων, εναλλακτικός συνοπτικός ισολογισμός, τήρηση κατάστασης αποτελεσμάτων, τήρηση κατάστασης μεταβολών καθαρής θέσης, τήρηση κατάστασης χρηματοροών, προσάρτημα, υποχρεωτική υπαγωγή σε έλεγχο.
Ευχαριστούμε θερμά την Κα Αποστολίδη Μαρία και ευελπιστούμε να σας φανεί χρήσιμο.


Μπορείτε να "κατεβάσετε" το αρχείο από εδώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο