Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπολογισμός υπεραξίας οχημάτων :

Ο κόμβος TaxHeaven σας ενημερώνει ότι η Online εφαρμογή υπολογισμού υπεραξίας οχημάτων, είναι διαθέσιμη ξανά από σήμερα, ύστερα από απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης .

Υπολογισμός υπεραξίας οχημάτων :


Ο κόμβος  TaxHeaven σας ενημερώνει ότι η Online εφαρμογή υπολογισμού υπεραξίας οχημάτων,  είναι διαθέσιμη ξανά  από σήμερα, ύστερα  από απαραίτητες     εργασίες   αναβάθμισης  .

Η παρούσα εφαρμογή υποστηρίζει τον υπολογισμό υπεραξίας των παρακάτω οχημάτων , Φορτηγών Ι.Χ. ,
Αυτοκινήτων Ι.Χ. , Λεωφορείων , Αυτοκινήτων Δ.Χ. και μοτοσικλετών  , με απόλυτη ακρίβεια .
Πρόκειται για μια εφαρμογή απόλυτα φιλική για τον χρήστη .
Ενημερώνοντας τα υποχρεωτικά πεδία , μπορείτε εύκολα  και κυρίως με ακρίβεια, να υπολογίσετε την υπεραξία που προκύπτει  για το όχημα το οποίο σας ενδιαφέρει .

H Online Εφαρμογή είναι διαθέσιμη από την κεντρική σελίδα στην ενότητα (Αμεση Πληροφόρηση)

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο