Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ανοιχτή επιστολή του Νίκου Αυλωνίτη, υποψήφιου της Π.Ο.Φ.Ε.-Ε. - Συνεργαζόμενες Δυνάμεις

Αθήνα 07/12/2016

Συνάδελφοι,

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιούνται οι εκλογές του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ για ανάδειξη αντιπροσώπων, στη Σ.τ.Α. και στα Περιφερειακά Τμήματα.

Η παράταξη μας αγωνίζεται για την επιβίωση, το κύρος και την ενότητα του κλάδου. Δέχεται άδικες λεκτικές επιθέσεις από άλλες παρατάξεις, απαντά με επιχειρήματα και έργα, καλεί δε όλους τους συναδέλφους σε ενότητα. Πορεύεται με την σοφία των παλιών και προτάσσει την μαχητικότητα των νέων.

Συνάδελφοι,

Το μέλλον του Ο.Ε.Ε. σας ανήκει, πάρτε το στα χεριά σας, γιατί είστε οι βασικοί χρηματοδότες του.

Διεκδικήστε ενωμένοι, τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.

Πέρα και πάνω από παρατάξεις, γιατί αυτά που μας ενώνουν, είναι απείρως περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Δώστε την μάχη
- για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.
- για το κύρος του επαγγέλματος.
- για την επιβίωση του μικρομεσαίου συναδέλφου.
- για αναλογικές ευθύνες.
- για ένα δίκαιο Κώδικα Δεοντολογίας.
- για τις ελάχιστες αμοιβές μας.
- για τους νέους.

Δώστε την μάχη γιατί μόνο ……

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ

Ευελπιστώντας για την συμμετοχή και την στήριξη σας στις εκλογές αυτές, θέλω να ευχηθώ

Καλή Επιτυχία
Σε όλους τους συναδέλφους

Ν. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο