Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ορέστης Σεϊμένης: «Ήλθε η ώρα να μπούνε όλα στην θέση τους»

Αθήνα, 7-12-2016
 
Η Κυριακή 11/12/2016 έρχεται. Οι Οικονομολόγοι όλης της Αττικής θα ψηφίσουν στο ΖΑΠΠΕΙΟ για να εκλέξουν την Νέα Διοίκηση στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που οι ίδιοι οικονομολόγοι εξέλεξαν την Διοίκηση του Επιμελητηρίου για την τριετία 2013-2016.

Ήταν για άλλη μια φορά η διοίκηση ενός κόμματος.

Στην τριετία 2013-2016 ζήσαμε κάτω από  υπερβολική οικονομική πίεση όλα τα προβλήματα που απογοήτευσαν τους Έλληνες . Ιδιαίτερα οι Έλληνες οικονομολόγοι και οι  Έλληνες φοροτεχνικοί έζησαν δύσκολες καταστάσεις με την ανεργία τους , με τις διαδικασίες στην εργασία  τους να αυξάνουν. Και οι Έλληνες φοροτεχνικοί φορτώθηκαν ένα μεγάλο μέρος των εργασιών των εφοριών και μάλιστα με την ανοχή της διοίκησης του Επιμελητηρίου η οποία αρκέστηκε στην απλή δημοσίευση ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ  και τίποτε άλλο .

Τρείς ημέρες πριν από τις εκλογές σκεπτόμαστε μήπως θα ψηφίσομε πάλι τα ίδια; Tην αδράνεια; Tην απραξία; To Επιμελητήριο που δεν αντιστέκεται σε όσα συμβαίνουν ;

Ήλθε η ώρα να μπούνε όλα στην θέση τους.

Εμείς στην ΕΣΚΟ έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας γιατί φωνάξαμε και διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά για το καλό των οικονομολόγων και των δημοσίων υπαλλήλων.

Και θα το πράττομε και στο μέλλον σε συνεργασία μαζί σας.
 
ΟΡΕΣΤΗΣ ΣΕΪΜΕΝΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο