Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δωρεάν επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο

Οι Λογιστικές - Φορολογικές πύλες ενημέρωσης Tax Advisors και Tax Heaven, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SoftOne Technologies A.E., διοργανώνουν, δωρεάν επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με τον τίτλο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008», την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 από 16:00 έως 22:00, στο ξενοδοχείο Classical ACROPOL (Πειραιώς 1, πλατεία Ομονοίας, Αθήνα).

Οι Λογιστικές – Φορολογικές πύλες ενημέρωσης Tax Advisors και Tax Heaven, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας SoftOne Technologies A.E., διοργανώνουν, δωρεάν επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο με τον τίτλο «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2008»,
την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008 από 16:00 έως 22:00, στο ξενοδοχείο Classical ACROPOL (Πειραιώς 1, πλατεία Ομονοίας, Αθήνα).

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι :

Γιώργος Κορομηλάς, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός,
Χρήστος Γιαννόπουλος, τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών,
Παλαιολόγος Λιάζος, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός,
Απόστολος Αλωνιάτης, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, και
Αντώνης Κολιόπουλος, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.

Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Παλαιτσάκης, Οικονομικός Συντάκτης της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι :

- Οι αλλαγές στη φορολογική νομοθεσία με τους Ν. 3552/2006 και 3610/2007
- Φορολογικές υποχρεώσεις οικονομικού έτους 2008
- Εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α. – Θέματα Prorata. Περιοδικές και εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α. επιχειρήσεων ανέγερσης και πώλησης οικοδομών.
- Απογραφή (Υποχρεώσεις, τρόπος διενέργειας απογραφής τηρούντων βιβλία Β και Γ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., εξαιρέσεις τηρούντων βιβλία ΒΆ κατηγορίας του Κ.Β.Σ., απογραφή τεχνικών επιχειρήσεων.)
- Προσδιορισμός καθαρού και φορολογητέου εισοδήματος οικοδομικών και τεχνικών επιχειρήσεων δημοσίων και ιδιωτικών τεχνικών έργων. Συμπλήρωση εντύπων οικονομικού έτους 2008.
- Προσδιορισμός καθαρού και φορολογητέου εισοδήματος λοιπών επιχειρήσεων. Συμπλήρωση εντύπων οικονομικού έτους 2008.
- Ειδικός προσδιορισμός καθαρού εισοδήματος.
- Αυτοπεραίωση. – Συμπλήρωση εντύπων φορολογίας εισοδήματος - Δειγματοληπτικός έλεγχος δηλώσεων.
- Οι αλλαγές στα έντυπα του οικονομικού έτους 2008.
- Ενιαίο τέλος ακινήτων (Πλήρης ανάλυση διατάξεων). - Έντυπο Ε9.
- Κίνητρα εθελοντικής συμμόρφωσης φορολογουμένων. Μείωση προσαυξήσεων, μείωση προστίμων.
- Ειδικά – επίκαιρα θέματα φορολογικών ελέγχων.

Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι 200 ατόμων. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε e-mail μέχρι την 5.2.2008 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] στο οποίο θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο αυτών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και θα σταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης παρακολούθησης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο