Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Επιστολή Σ.Ο.Λ.-Ν.Θ. προς τους συναδέλφους οικονομολόγους-λογιστές για τις εκλογές στο Ο.Ε.Ε.


 
Διευθ. Δωδεκανήσου 7
τηλ. 2310-513875
fax 2310-534463
email [email protected]

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Συνάδελφοι,

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 γίνονται εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στο Ο.Ε.Ε. Είναι η κορυφαία στιγμή εκλογής των οργάνων τα οποία θα διαμορφώσουν την πορεία του Ο.Ε.Ε. τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι η στιγμή που οι Οικονομολόγοι-Λογιστές,  έχουμε τη δυνατότητα να εκλέξουμε τη διοίκηση, η οποία θα ανατρέψει τα έως τώρα κακώς γενόμενα στον κλάδο μας, η οποία θα προασπίσει ουσιαστικά το επάγγελμα μας.

Οι Οικονομολόγοι - Λογιστές είμαστε η πλειοψηφία των μελών του Ο.Ε.Ε. με δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Έχουμε δηλαδή, τη δύναμη να αλλάξουμε την πορεία και να αναβαθμίσουμε τον θεσμικό μας φορέα.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα, το ποσοστό αποχής αγγίζει το 50% των μελών, που κάθε φορά είχαν δικαίωμα ψήφου. Οφείλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην αποχή αυτή και να καταφέρουμε επιτέλους τη δυναμική εκπροσώπηση μας.

Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους Συναδέλφους, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου ώστε να έχουμε επιτέλους φωνή στα όργανα του Ο.Ε.Ε.

Σας καλούμε να ψηφίσετε Συναδέλφους Οικονομολόγους – Λογιστές, οποιουδήποτε συνδυασμού προτιμάτε.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να συμμετέχουμε όλοι!

Θεσσαλονίκη, 5 Δεκεμβρίου 2016


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                           
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας                                   
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο