Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Video - Οι θέσεις της ΕΑΣ-Ο για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε. 2016

Ο κόμβος TAXHEAVEN λόγω των επικείμενων εκλογών του Ο.Ε.Ε. που θα διεξαχθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2016, ήρθε σε επαφή με όλες τις παρατάξεις με σκοπό να ακουστούν οι απόψεις όλων, τηρώντας απαρέγκλιτα την προσήλωσή του στις αρχές της πολυφωνίας και του πλουραλισμού.

Για το λόγο αυτό ζήτησε είτε να προσέλθουν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων στα γραφεία της εταιρείας ώστε να μαγνητοσκοπηθούν οι τοποθετήσεις τους ή σε όποιες περιπτώσεις αυτό δεν ήταν εφικτό να αποσταλούν έτοιμα τα σχετικά βίντεο, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθούν στον κόμβο.

Τα βίντεο αναρτώνται σταδιακά μετά την ετοιμασία τους και μπορούν να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά όλοι οι συνάδελφοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις των διαφόρων παρατάξεων.

Να σημειώσουμε ότι, οι συνάδελφοι δύνανται να παρακολουθούν μέσω της ειδικής ενότητας που έχει αναρτηθεί στην κεντρική σελίδα του κόμβου, όλα τα βίντεο, τις γραπτές ανακοινώσεις, αλλά και όσα αφορούν στη διεξαγωγή των εκλογών.
Video:


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο