Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκλογές Ο.Ε.Ε. 2016 - Όλο το υλικό και τα videos των παρατάξεων

10 Δεκέμβριου 2016 Σχόλια
Εκλογές Ο.Ε.Ε. 2016 - Όλο το υλικό και τα videos των παρατάξεων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα που επιμελήθηκε ο κόμβος TAXHEAVEN για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε. Μέσα στη σελίδα αυτή θα βρείτε όλο το υλικό που αφορά στις εκλογές, τις θέσεις των παρατάξεων, αλλά και βίντεο με τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων τους.

Πατώντας το εικονίδιο που υπάρχει στην κεντρική σελίδα του κόμβου, ανοίγει η νέα σελίδα με όλο το υλικό που αφορά στις εκλογές του Ο.Ε.Ε.








Να θυμίσουμε ότι ο κόμβος TAXHEAVEN λόγω των επικείμενων εκλογών του Ο.Ε.Ε. που θα διεξαχθούν στις 11 Δεκεμβρίου 2016, ήρθε σε επαφή με όλες τις παρατάξεις με σκοπό να ακουστούν οι απόψεις όλων, τηρώντας απαρέγκλιτα την προσήλωσή του στις αρχές της πολυφωνίας και του πλουραλισμού.

Για το λόγο αυτό ζήτησε είτε να προσέλθουν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων στα γραφεία της εταιρείας ώστε να μαγνητοσκοπηθούν οι τοποθετήσεις τους ή σε όποιες περιπτώσεις αυτό δεν ήταν εφικτό να αποσταλούν έτοιμα τα σχετικά βίντεο, ώστε στη συνέχεια να αναρτηθούν στον κόμβο.

Τα βίντεο αναρτώνται σταδιακά μετά την ετοιμασία τους και μπορούν να έχουν πρόσβαση σ΄ αυτά όλοι οι συνάδελφοι προκειμένου να ενημερωθούν για τις θέσεις των διαφόρων παρατάξεων.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης