Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

«Την 11η Δεκεμβρίου 2016 η αξιοπρέπεια των λογιστών περνά από το Ο.Ε.Ε.»

Του Νίκου Γερ. Καχρίλα
Λογιστή-Οικονομολόγου

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Ε.Π.Δ.Ο.Λ.Ο. στον νομό Αττικής.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι

Σε δέκα μέρες στο Ο.Ε.Ε. γίνονται εκλογές και όπως και άλλες εποχές θα το'παιρνα χαμπάρι .... Μόνο από τίποτα τηλέφωνα φίλων για να τους ψηφίσω ή να συνδράμω με τη συμμετοχή μου σα τσόντα σε ψηφοδέλτια (τόχω κάνει και αυτό .και τις περισσότερες δε μπήκα καν στο κόπο να πάω να με ψηφίσω) !!!

Σε αυτές όμως τις Εκλογές για πρώτη φορά παίρνει μέρος και μια Παράταξη που δε ξέρω άμα έχει τα Ικανότερα Στελέχη ... τους πιο «Δικτυωμένους».....τους πιο «Τσαμπουκάδες» ή τους πιο «Φωνακλάδες» ... ούτε πρόκειται να αναφερθώ στις θέσεις της.......που όποιος έχει 10' και θέλει ας τις διαβάσει εδώ http://epdolo.blogspot.gr/

Θα πώ για τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή τη παράταξη. Γνωρίστηκαν όλοι σχεδόν εδώ στη «ΔΟ*» και έχουν πολλές φορές μαλώσει και μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια . Τους ξέρετε όλους λίγο ως πολύ......Δε θα πω «τετριμμένα» για ίδιες αγωνίες και κοινούς αγώνες που ισχύουν κι αυτά. Άμα δε τους ξέρετε κοιτάξτε το διπλανό στο γραφείο σας.......Αυτός είναι.......κάποιος που δουλεύει σαν και εσάς με τις ώρες ... που έχει τα ίδια άγχη όπως εσείς ......

Εεεεε αυτός ο διπλανός σας και άλλοι 38 πριν κάνα μήνα πήραν μια απόφαση να κατέβουν με ένα Συνδυασμό στο ΟΕΕ. Λάθος.....Σωστό δε το ξέρω μη με ρωτάτε !!!

Ξέρω μόνο πως αυτοί -μα τη Παναγία!! είναι αλήθεια πιστέψτε το- που δε ξέρανε τι είναι η ΣτΑ και τι οι Τοπικές Διοικήσεις τρέξανε και τα μάθανε σε 2-3 μέρες.......βάλανε απ τη τσέπη τους όσα χρήματα
μπορούσαν για τη κάθοδο του Συνδυασμού και για κάνα-δυο απαραίτητες ενέργειες.......

Ενθάρρυνε ο ένας τον άλλο όταν έσφιγγε το στομάχι του (δεν έχουν μάθει να λένε γι αυτούς χωρίς αυτούς) .. μοιράσανε χαρτιά και προσπαθούν να πείσουν ανθρώπους να τους "προτιμήσουν".

Για όλους αυτούς και άλλους 2-3 που ανοίξανε το δρόμο -ξέρουν ποιοι είναι αυτοί θαρρώ -δε θέλουν φιοριτούρες ούτε τα εύσημα....Αξίζει να τους υποστηρίξουμε...Ας δώσουμε όλοι μαζί ένα χέρι Στήριξης σε αυτούς...Ας δώσουμε τον χώρο και τον λόγο στον κόσμο της .. που είναι ο δικό μας !!!

Όλοι αυτοί λοιπόν που την επόμενη μέρα των εκλογών θα'ναι ξανά στο γραφείο τους με τα ίδια προβλήματα και άγχη και ξανά στρατιώτες εάν χρειαστεί , στους επόμενους που θα πάρουν τη σκυτάλη να συνεχίσουν τη προσπάθεια .. δε ζητάνε να βοηθήσετε και να πείσετε ανθρώπους να τους ψηφίσουν....Όχι Δε σας Ζητάνε Αυτό !!!

Σας Ζητάνε να βοηθήσετε να ακουστεί η φωνή σας να Βοηθήσετε όσο το δυνατόν για μια ..
 « Αξιοπρεπή σας Εμφάνιση » !!!


ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
*Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών
https://www.facebook.com/groups/162989260422123/
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο