Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απλοποίηση της αδειοδότησης επιχειρήσεων

30 Νοέμβριου 2016 Σχόλια
Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την απλοποίηση της αδειοδότησης επιχειρήσεων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση των διαδικασιών ίδρυσης επιχειρήσεων ο υπουργός  Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου ανέφερε προς την ολομέλεια της βουλής :

«Ως Έλληνας του εξωτερικού που επιστρέφει στην πατρίδα του και όταν απευθύνομαι στη διεθνή κοινότητα και διαπραγματεύομαι για ζητήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως η διευθέτηση του χρέους, θέλω να μιλάω εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού. Και γι’ αυτό θα επιζητήσω τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία σε αντίστοιχες ψηφοφορίες στη Βουλή.
Η Κυβέρνηση επί θεμάτων επενδύσεων, που είναι το χαρτοφυλάκιό μου, θα κινηθεί αποφασιστικά με διαφάνεια και με ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις για την αποκατάσταση του επιχειρείν στη χώρα, σε συνθήκες όμως κοινωνικής δικαιοσύνης, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.
Κυρίες και κύριοι Βουλευταί, θέλω να σας παροτρύνω να υπερψηφίσετε το νομοσχέδιο, που θα συμβάλλει στη προσέλκυση των επενδύσεων και στη καλύτερη λειτουργία της αγοράς.»

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε όπως αναμενόταν με ευρεία πλειοψηφία.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της βουλής :

"Ερωτάται το Σώμα: Γίνεται δεκτό το νομοσχέδιο επί της αρχής;
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΑΡΑ: Ναι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ: Ναι.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ: Όχι.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ: Όχι.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΥΡΑΣ: Ναι.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: Ναι.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΥΣΤΑΚΑΣ: Ναι.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης):  Συνεπώς, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις» έγινε δεκτό επί της αρχής κατά πλειοψηφία. "




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης