Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ PRICEWATERHOUSECOOPERS

Λόγω των διαδικασιών κλεισίματος τέλους χρήσης και των ποικίλων φορολογικών και λογιστικών θεμάτων που προκύπτουν για τις Τεχνικές και Κατασκευαστικές Επιχειρήσεις, η PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει ότι ...

Λόγω των διαδικασιών κλεισίματος τέλους χρήσης και των ποικίλων φορολογικών και λογιστικών θεμάτων που προκύπτουν για τις Τεχνικές και Κατασκευαστικές Επιχειρήσεις, η PricewaterhouseCoopers ανακοινώνει ότι διοργανώνει στο νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ζαλοκώστα 42 στο Χαλάνδρι, επίκαιρο σεμινάριο με θέμα :
«Φορολογικά θέματα Τεχνικών και Κατασκευαστικών επιχειρήσεων».
Απευθύνεται σε υπεύθυνους οικονομικών υπηρεσιών, στελέχη και προϊσταμένους Λογιστηρίων, Ορκωτούς Λογιστές - Ελεγκτές και σε όσους ασχολούνται στον τομέα των τεχνικών και κατασκευαστικών επιχειρήσεων
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 9 ωρών (3 ημέρες επί τρίωρο) και θα πραγματοποιηθεί την 19η , 20η και 25η Φεβρουαρίου 2008.
Εισηγητής ο κ. Γιώργος Κορομηλάς M.Sc.- Ph.D., Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός.
Διδακτέα ύλη :
· Τεχνικές επιχειρήσεις, Εργολαβία, Εργολάβος, Τεχνικά έργα
· Ανέγερση και πώληση οικοδομών
· Ακαθάριστα έσοδα τεχνικών επιχειρήσεων
· Ακαθάριστα έσοδα οικοδομικών επιχειρήσεων
· Προσδιορισμός καθαρών κερδών - Φορολογία
· Ατομικές επιχειρήσεις, Νομικά Πρόσωπα, Συμμετοχές Ο.Ε. και Ε.Ε.
· Φορολογία των επιπλέον των τεκμαρτών κερδών.
· Φορολογία Κοινοπραξιών τεχνικών έργων.
· Το Διεθνές Λογιστικό Πρότυπο 11 για τα τεχνικά έργα.
· Φορολογικός έλεγχος τεχνικών επιχειρήσεων
· Πρακτικά παραδείγματα

Το Κόστος συμμετοχής είναι 230 Ευρώ (Περιλαμβάνεται το βιβλίο του εισηγητή «Τεχνικές Επιχειρήσεις» με μεγάλο αριθμό παραδειγμάτων).
Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ (Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45%)

Πληροφορίες/Δηλώσεις Συμμετοχής:
Αγγέλικα Κοργιοπούλου (e-mail: [email protected])
& Κατερίνα Νιάρχου (e-mail : [email protected]
Τηλ.: 210-6899000, φαξ: 210-6846855, 210-6874444
www.pwc.gr/seminars
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο