Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αικ. Παπανάτσιου: Χωρίς αποδείξεις το 2016 - Σε καμία περίπτωση δεν θα μειωθεί το αφορολόγητοΑπαντήσεις σε όλα τα «καυτά» θέματα έδωσε στην πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη από τη θέση της υφυπουργού Οικονομικών η Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη μίλησε η νέα υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Η υφυπουργός Οικονομικών  ανέφερε μεταξύ άλλων :

-Υπάρχει η διάθεση για αύξηση του ποσού για πάνω από το οποίο ισχύουν τα αναγκαστικά μέτρα (κατασχέσεις)
-Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω στην συμφωνία. Οι φόροι δεν είναι λύση, αλλά περιμένουμε πρώτα να δούμε θετικά σημάδια από την οικονομία. Εγώ είμαι υπέρ της μείωσης των φόρων.
-Εάν πάει καλά η οικονομία θα μπορέσουμε ξαναδούμε την μείωση των έμμεσων φόρων.
-Απ’ ότι ξέρω δεν θα έχουμε μείωση του αφορολόγητου. Οι φοροαπαλλαγές  που έχουν μείνει είναι ελάχιστες. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιο τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή. Οι δανειστές μπορεί να το θέτουν, εμείς το εξετάζουμε, αν γίνει κάτι θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.
-Για το επίδομα θέρμανσης πιστεύω ότι μέχρι τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο για να μπορέσει να προχωρήσει.
-Για τα τέλη κυκλοφορίας η κ. Παπανάτσιου τόνισε ότι δεν θα υπάρχει αλλαγή με πέρσι εκτός βέβαια από τα εισαγόμενα. Είναι θέμα ημερών η ανάρτηση τους στο taxis. Εξετάζουμε νέο σύστημα για το επόμενο έτος, έτσι ώστε ο πολίτης να γνωρίζει πολύ νωρίς πόσο θα πληρώσει.
-Για το νομοσχέδιο σχετικά με το πλαστικό χρήμα η υφυπουργός ανέφερε ότι θα το δούμε αρχές του 2017 οπότε, για το θέμα των αποδείξεων του φορολογικού έτους 2016 θα ισχύσει ότι και πέρσι. 

Ακούστε το ηχητικό:
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο