Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Εμίρηδες και στη Forthnet

Προ των πυλών εκτιμάται ότι είναι ένα νέο κύμα ανακατατάξεων με εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική αγορά.

Εμίρηδες και στη Forthnet

Προ των πυλών εκτιμάται ότι είναι ένα νέο κύμα ανακατατάξεων με εξαγορές και συγχωνεύσεις στην ελληνική αγορά.

Τις εξελίξεις πυροδοτεί και η έλευση νέου βασικού μετόχου στη Forthnet, της Εmirates Ιntegrated Τelecommunications Company (ΕΙΤC), η οποία αναμένεται να αποκτήσει εντός της εβδομάδας τουλάχιστον 20% της ελληνικής εταιρείας έναντι 90 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή ξένα funds βολιδοσκοπούν την ελληνική αγορά εξετάζοντας τη συμμετοχή τους σε ελληνικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Και τηλεόραση
Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι η προερχόμενη από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Εmirates θα προχωρήσει, με όχημα τη Forthnet, σε μεγαλύτερες κινήσεις. Στην αγορά τηλεπικοινωνιών δεν αποκλείουν η επόμενη κίνηση να σχετίζεται με την εταιρεία που κατέχει το ελληνικό συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο Νova, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης και για την οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον η Forthnet. Μια τέτοια κίνηση θα αναδείξει τη Forthnet σε ισχυρό παίκτη των τηλεπικοινωνιών, καθώς η Νova διαθέτει μεγάλο αριθμό συνδρομητών- γύρω στους 370.000- αλλά και «περιεχόμενο». Η προοπτική μιας τέτοιας εξέλιξης εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «θα αλλάξει το παιχνίδι στις τηλεπικοινωνίες».

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο