Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Επιστολή του Προέδρου της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Δημήτρη Τσαμόπουλου

Στα πλαίσια των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου για άλλη μια φορά βρέθηκε στο επίκεντρο των ψευδών και κακόβουλων δημοσιευμάτων η Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Φαίνεται ότι ενοχλούμε κάποιους με το συνεχή και επιτυχημένο αγώνα μας προς όφελος όλων των συναδέλφων.
Τα κακόβουλα δημοσιεύματα ήταν η απάντηση στη πρόταση που κάναμε για κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των ασκούντων το επάγγελμα, πέρα από κομματικές και άλλου είδους εξαρτήσεις.
 
Όταν σε κατηγορούν επειδή υπερασπίζεσαι τον κλάδο, θεωρώ ότι είναι υπέρτατη αναγνώριση για τη θέση που σε ψήφισαν τα μέλη σου να κατέχεις.

Όταν κατηγορείται η πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από κομματικό συνδυασμό για αντικαταστατική και παράνομη απόφαση, γιατί αποφάσισε να υποστηρίξει την παράταξη, στο ΟΕΕ, που γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα μας, είναι μια ιδιαίτερη τιμή για εμάς που παλεύουμε από την πρώτη γραμμή για το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού.

Όταν στις επερχόμενες εκλογές του φορέα που διαφεντεύει το επάγγελμά μας δεν υποκύπτουμε στα καλέσματα κανενός κομματικού μηχανισμού αλλά με γνώμονα το μέλλον των παιδιών μας κοιτάμε μπροστά με κύριο μέλημα να τοποθετήσουμε το Λ/Φ στη θέση που του αρμόζει στην Ελληνική κοινωνία, κατηγορούμαστε για παράνομη απόφαση. Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του.
 
Νοιώθω ιδιαίτερα περήφανος για την αναφορά που γίνεται στη πλειοψηφία του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., της οποίας έχω τη τιμή να ηγούμαι, για την ανεξάρτητη και υπεύθυνη στάση της σχετικά με τα δρώμενα στο επάγγελμα μας.   

 
Σας ευχαριστώ για τη τιμή

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Δημήτρης Τσαμόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο