Ειδήσεις Εργατικά - Ασφαλιστικά

Βεβαίωση αποδοχών ωφελουμένων του Προγράμματος «Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ»Άλιμος, 10/11/2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
«Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.»


Κατόπιν πολλών εισερχομένων αιτημάτων από ωφελούμενους του προγράμματος «Επιταγή Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας ανέργων αποφοίτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι.» για χορήγηση βεβαίωσης αποδοχών και με δεδομένο ότι η σχετική διαδικασία δεν προβλεπόταν από τους όρους της Πρόσκλησης, η Δ/νση Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων (Α3) διευκρινίζει τα εξής:

Ο ΟΑΕΔ σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπ. Οικονομικών καταχώρησε τα ποσά που αντιστοιχούσαν στην ολοκλήρωση του προγράμματος και την παρακολούθηση της Δράσης από τους ωφελούμενους, απευθείας στην εφαρμογή taxisnet στους κωδικούς 301 και 302 του ηλεκτρονικού εντύπου Ε1.

Τα ποσά αυτά ήταν:
480€ για τη θεωρητική κατάρτιση
1.920€ για την πρακτική άσκηση
(Σύνολο: 2.400€)

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος που θα χρειαστούν βεβαίωση αποδοχών για ν’ αποδείξουν τη συμμετοχή τους στη Δράση και την επακόλουθη είσπραξη των παραπάνω ποσών και με δεδομένο, επαναλαμβάνουμε, ότι η χορήγηση τέτοιας βεβαίωσης δεν προβλεπόταν από την Πρόσκληση, μπορούν εναλλακτικά να προσκομίσουν, όπου τους ζητηθεί σχετικά, την παρούσα ανακοίνωση σε συνδυασμό με τη «Βεβαίωση παρακολούθησης του Προγράμματος Κατάρτισης» που έχουν ήδη λάβει από τον Πάροχο Κατάρτισής τους και το Έντυπο Ε1.
 

Η Αναπλ. Διευθύντρια Α3
Αθηνά Λάζου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο