Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας - με αντικείμενο την τελική επεξεργασία του σχεδίου νόμου σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη συγκροτείται ομάδα εργασίας με αντικείμενο την τελική επεξεργασία του σχεδίου νόμου για την ενσωμάτωση της οδηγίας 2005/60/ΕΚ σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας καθώς και την κωδικοποίηση σχετικών άλλων διατάξεων...

Συγκρότηση Ομάδας Εργασίας - με αντικείμενο την τελική επεξεργασία του σχεδίου νόμου σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη συγκροτείται ομάδα εργασίας με αντικείμενο την τελική επεξεργασία του σχεδίου νόμου για την ενσωμάτωση της οδηγίας 2005/60/ΕΚ σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας καθώς και την κωδικοποίηση σχετικών άλλων διατάξεων.

Η Ομάδα Εργασίας, το έργο της οποίας θα ολοκληρωθεί εντός μηνός, συγκροτείται από τους:

1. Θεόδωρο Αποστολόπουλο, τέως Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο
2. Γεώργιο Αρβανίτη, τέως Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ως Αντιπρόεδρο και αναπληρώνοντα τον Πρόεδρο

3. Αναστάσιο Καραγιάννη, Διευθυντή Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΟΙ.Ο, ως μέλος
4. Ιωάννα Ρουσσιά, μέλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως μέλος,
5. Χριστόφορο Λιβαδά, Δικηγόρο της Διεύθυνσης Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του ΥΠ.ΟΙ.Ο., ως μέλος.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο