Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Επιστολή Ενωτικής Συντονιστικής Κίνησης Οικονομολόγων προς λογιστές - φοροτέχνες - οικονομολόγους, μέλη του Ο.Ε.Ε.

Προς, Λογιστές - Φοροτέχνες - Οικονομολόγους  Μέλη του Ο.Ε.Ε
 
Αθήνα, 01/11/2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στις 11/12/2016, ημέρα Κυριακή, έχουμε εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) για την εκλογή νέας διοίκησης.

Όσοι οφείλουν εισφορές έχουν δικαίωμα να πληρώσουν μέχρι 05/11/2016, ημέρα Σάββατο και για να έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν.

Δυστυχώς, έτσι τα έχουν ρυθμίσει τα πολιτικά κόμματα και δεν μπορείτε εκείνη την μέρα να πληρώσετε και να ψηφίσετε.

Μέχρι σήμερα οι Διοικήσεις του Ο.Ε.Ε. όπως και ο Πρόεδρος ήταν πάντα πολιτικά πρόσωπα με προέδρους να αλλάζουν, πότε ΠΑΣΟΚ, πότε ΝΔ. Τα αποτελέσματα του Ο.Ε.Ε και οι παρεχόμενες υπηρεσίες τους είναι γνωστές σε όλους μας από μηδαμινές έως απολύτως τίποτα.

Δυστυχώς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ανύπαρκτοι και χωρισμένοι σε πολλά ψηφοδέλτια.

Οι επικεφαλείς των ελεύθερων επαγγελματιών προσπαθούν να εξασφαλίσουν  τις καρέκλες τους με τις ομάδες τους.

Εμείς είμαστε η ΕΣΚΟ, (Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων) η οποία απαρτίζεται από την ΠΕΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Ελλάδος), τον ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, την Ε.Λ.Ο.ΝΙ.ΦΗ (Λογιστικός Σύλλογος  Ν. Ιωνίας –  Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Ηρακλείου, κλπ) και άλλες ενώσεις και προσωπικότητες του χώρου μας (επιθεωρητές με μεγάλες γνώσεις και πείρα στα φορολογικά), καθηγητές των Οικονομικών Πανεπιστημίων, ορκωτούς λογιστές, συνάδελφους φοροτέχνες λαμπρούς τόσο από την Αθήνα όσο και από την Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Επικράτεια.

Εμείς σας καλούμε να είστε υποψήφιες – οι στο ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ, είτε από Θεσσαλονίκη είτε από Επικράτεια, ακόμη και από Αττική.

Αυτό δείχνει ότι εμείς είμαστε πέρα από κόμματα και πολιτική στον επαγγελματικό μας χώρο.

Εσείς εάν είστε «αραχτοί στους καναπέδες σας» να είστε σίγουροι ότι κάποιοι καιροσκόποι θα σας πάρουν την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε και τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά για εμάς, για το Ο.Ε.Ε, για το Υπουργείο Οικονομικών και τέλος για τα παιδιά μας.

Δύο ημέρες μένουν για να δηλώσετε συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της ΕΣΚΟ και θα είστε ισότιμοι με όλους τους συνάδελφους.

Σας καλούμε να μας πάρετε τηλέφωνο έως την Παρασκευή 04/11/2016 για να δηλώσετε την συμμετοχή σας.

Καλή δύναμη με υγεία.

Τηλέφωνο συνεννόησης: 693 2260065 (Βγενόπουλος Παναγιώτης)

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ίσαρης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο