Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΥΠΕΕ -Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση δημοσιογράφου.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων δηλώνει ότι κατόπιν πληροφοριών προχώρησε σε όλες τις επιβαλλόμενες ενέργειες, ώστε να διαλευκανθεί το θέμα της κατάθεσης μεγάλου ποσού σε μετρητά από γνωστό δημοσιογράφο.

Δελτίο τύπου 15-01-08  
 
Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων δηλώνει ότι κατόπιν πληροφοριών προχώρησε σε όλες τις επιβαλλόμενες ενέργειες, ώστε να διαλευκανθεί το θέμα της κατάθεσης μεγάλου ποσού σε μετρητά από γνωστό δημοσιογράφο.

Η έρευνα διεξάγεται από 02.11.2007 και στο διάστημα αυτό έχουν γίνει όλες οι επιβαλλόμενες ενέργειες. Ο δημοσιογράφος, μετά το πέρας του πρώτου σκέλους της έρευνας, κλήθηκε αρχικά προφορικά την 28.12.2007 και κατόπιν με έγγραφο της 31.12.2007 να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Η Υπ.Ε.Ε. θα ολοκληρώσει την έρευνα, όπως επιβάλλει ο νόμος και η υπηρεσιακή τάξη.

Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπ.Ε.Ε. δε σχολιάζει αναφορές για το πρόσωπό του, όταν αυτές συμπλέκονται με διεξαγόμενη έρευνα από την υπηρεσία.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο