Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ε.Σ.Κ.Ο.: «Συνάδελφοι πληρώστε τις συνδρομές σας μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016»

Ε.Σ.Κ.Ο.: «Συνάδελφοι πληρώστε τις συνδρομές σας μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
 

Φιλελλήνων 16, Πειραιάς, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς
e-mail: [email protected]
Tηλ: 210 4969463 Κινητό: 6932273425

“Συνάδελφοι πληρώστε τις Συνδρομές σας μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016”

Οικονομολόγοι, απασχολούμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μέλη του ΟΕΕ έφτασε ξανά η ώρα να πάρετε στα χέρια σας την τύχη σας στην επαγγελματική σας ζωή και την μελλοντική πορεία του Οικονομικού επαγγέλματος στην χώρα μας. Στις 11/12/16 καλούμαστε όλοι οι οικονομολόγοι να ψηφίσουμε για εκλογή αντιπροσώπων στη Στα και εκπροσώπων στην κεντρική διοίκηση του Ο.Ε.Ε.. Η Ε.Σ.Κ.Ο. (Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων) είναι εδώ και διεκδικεί την ψήφο σας για να αγωνιστεί για την καλυτέρευση του ΟΕΕ και των υπηρεσιών προς τα μέλη του.

Εμείς οι συνάδελφοι στην ΕΣΚΟ σας έχουμε αποδείξει ότι νοιαζόμαστε για σας. Υποστηρίξαμε πάντα όλα τα προβλήματα των οικονομολόγων και αναδείξαμε θέματα τα οποία κερδίσαμε στην συνέχεια και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ήμασταν οι πρώτοι που βγήκαμε στο δρόμο στο Σύνταγμα το 2014 για τα πρόστιμα, συναντηθήκαμε με τον Υπουργό και καταθέσαμε το πρώτο υπόμνημα. Στην συνέχεια υπήρξαν και άλλες συγκεντρώσεις πορείες που ήμασταν πάντα παρόντες και πετύχαμε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο. Ήμασταν παρόντες στις συγκεντρώσεις που διοργάνωσε το ΟΕΕ το 2016 για το Ασφαλιστικό και συμμετείχαμε στο αποκλεισμό Δ.Ο.Υ. με την παρουσία μας στις Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά και Ν. Ιωνίας.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και ο αγώνας μας θα ενταθεί και θα τα καταφέρουμε. Τώρα το Επιμελητήριο θα ζωντανέψει και θα πρωταγωνιστήσει στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελληνική Οικονομία.

Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας ώστε να πάρουμε Δύναμη από την Δύναμης σας, και να γίνετε ψηφοφόροι υποστηρικτές μιας ΙΔΕΑΣ που επιτέλους θα αλλάξει όλο το γίγνεσθαι του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Συνάδελφοι πληρώστε τις Συνδρομές σας μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 ώστε να μπορέσετε να είστε δίπλα μας να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιό μας και να μας δώσετε την ψήφο σας που θα αλλάξει τα δρώμενα του Ο.Ε.Ε

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ            ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης