Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ε.Σ.Κ.Ο.: «Συνάδελφοι πληρώστε τις συνδρομές σας μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016»

 

Φιλελλήνων 16, Πειραιάς, Τ.Κ. 18536, Πειραιάς
e-mail: [email protected]
Tηλ: 210 4969463 Κινητό: 6932273425

“Συνάδελφοι πληρώστε τις Συνδρομές σας μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016”

Οικονομολόγοι, απασχολούμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μέλη του ΟΕΕ έφτασε ξανά η ώρα να πάρετε στα χέρια σας την τύχη σας στην επαγγελματική σας ζωή και την μελλοντική πορεία του Οικονομικού επαγγέλματος στην χώρα μας. Στις 11/12/16 καλούμαστε όλοι οι οικονομολόγοι να ψηφίσουμε για εκλογή αντιπροσώπων στη Στα και εκπροσώπων στην κεντρική διοίκηση του Ο.Ε.Ε.. Η Ε.Σ.Κ.Ο. (Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων) είναι εδώ και διεκδικεί την ψήφο σας για να αγωνιστεί για την καλυτέρευση του ΟΕΕ και των υπηρεσιών προς τα μέλη του.

Εμείς οι συνάδελφοι στην ΕΣΚΟ σας έχουμε αποδείξει ότι νοιαζόμαστε για σας. Υποστηρίξαμε πάντα όλα τα προβλήματα των οικονομολόγων και αναδείξαμε θέματα τα οποία κερδίσαμε στην συνέχεια και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ήμασταν οι πρώτοι που βγήκαμε στο δρόμο στο Σύνταγμα το 2014 για τα πρόστιμα, συναντηθήκαμε με τον Υπουργό και καταθέσαμε το πρώτο υπόμνημα. Στην συνέχεια υπήρξαν και άλλες συγκεντρώσεις πορείες που ήμασταν πάντα παρόντες και πετύχαμε βελτιώσεις στο νομοσχέδιο. Ήμασταν παρόντες στις συγκεντρώσεις που διοργάνωσε το ΟΕΕ το 2016 για το Ασφαλιστικό και συμμετείχαμε στο αποκλεισμό Δ.Ο.Υ. με την παρουσία μας στις Δ.Ο.Υ. Ε’ Πειραιά και Ν. Ιωνίας.

Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και ο αγώνας μας θα ενταθεί και θα τα καταφέρουμε. Τώρα το Επιμελητήριο θα ζωντανέψει και θα πρωταγωνιστήσει στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελληνική Οικονομία.

Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας ώστε να πάρουμε Δύναμη από την Δύναμης σας, και να γίνετε ψηφοφόροι υποστηρικτές μιας ΙΔΕΑΣ που επιτέλους θα αλλάξει όλο το γίγνεσθαι του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Συνάδελφοι πληρώστε τις Συνδρομές σας μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 ώστε να μπορέσετε να είστε δίπλα μας να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιό μας και να μας δώσετε την ψήφο σας που θα αλλάξει τα δρώμενα του Ο.Ε.Ε

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ            ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο