Ειδήσεις Τεχνολογία

Paypal για πληρωμές μεσω Facebook Messenger

Το Facebook Messenger μετεξελίσσεται σιγά σιγά από μια απλή εφαρμογή μηνυμάτων και σε κέντρο εμπορίου.

Η γνωστή εταιρεία πληρωμών PayPal, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Facebook Messenger, το οποίο εξελίσσεται σιγά σιγά από μια απλή εφαρμογή μηνυμάτων, και σε μια πλατφόρα που θα επιτρέπει στους λιανοπωλητές να συνδέονται με τους χρήστες/πελάτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στον κόσμο.

Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο σε ορισμένους χρήστες στις ΗΠΑ με τους καταναλωτές να είναι πλέον σε θέση να συνδέσουν εύκολα τους λογαριασμούς PayPal με το Messenger, και να μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις πληρωμής απευθείας μέσα από την εφαρμογή του Facebook. Έτσι σταδιακά το Messenger ευελπιστεί να μετατραπεί σε αναπόσπαστο εργαλείο στις συνδιαλλαγές εμπορίου.

Πηγή http://impossible.works
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο