Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Oι ημερομηνίες υποβολής στο Ε1

Aπό τις 3 Μαρτίου θα αρχίζουν να εκπνέουν οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων για το 2008 και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Ιουνίου.

Aπό τις 3 Μαρτίου θα αρχίζουν να εκπνέουν οι προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων για το 2008 και θα διαρκέσουν έως και τις 2 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα, η υποβολή των δηλώσεων θα διαρκέσει από 3 έως 18 Μαρτίου, αναλόγως λήγοντος ψηφίου ΑΦΜ, προκειμένου για ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία α ή β κατηγορίας, για εισοδηματίες και για φορολογούμενους χωρίς εισοδήματα που βαρύνονται με τεκμήρια.

Για γεωργικά εισοδήματα οι προθεσμίες θα διαρκέσουν από 1 έως 15 Απριλίου, για ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με βιβλία Γ΄ κατηγορίας από 16 Απριλίου έως 5 Μαΐου, για φορολογούμενους με εισοδήματα από συμμετοχή σε εταιρία (Ο.Ε., Ε.Ε.) ασφαλιστές, συγγραφείς, εφημεριδοπώλες και μέλη δ.σ. Α.Ε. από 2 έως 16 Μαΐου, ενώ μισθωτοί, συνταξιούχοι, ναυτιλλόμενοι και κάτοικοι εξωτερικού για εισοδήματα που απέκτησαν στην Ελλάδα θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους από 5 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες από τον κόμβο, αναλυτικά  όλες οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων μέσω  Δ.Ο.Υ. αλλά και με την ηλεκτρονική μέθοδο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο