Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε ενεργά με την Α.ΚΙ.Ο.Ε.

ΑΚΙΟΕ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

http://www.akioe.gr/

Συνάδελφοι

Μέχρι της 5/11/2016 θα πρέπει να έχουν υποβληθεί οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέων Τοπικών Διοικήσεων και την εκλογή μελών για την νέα Συνέλευση των Αντιπροσώπων, από την οποία θα προκύψει η νέα Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος .

Σε καλούμε να συμμετέχετε ενεργά και να πυκνώστε τις γραμμές της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας.

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε υποψήφιοι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε την πορεία του ΟΕΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

Αν μείνουμε απαθείς δίνουμε την ευκαιρία σε αυτούς που μας έβαλαν στο περιθώριο ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ να συνεχίσουν.

Σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αποστέλλετε την υποψηφιότητας σας, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση,
[email protected] , [email protected] , ταχυδρομικά στην διεύθυνση Γαμβέτα 4 Αθήνα - ΤΚ 10678 Τηλ. : 210-3826627 Fax . : 210-3826928.

Με την συμμέτοχη μας συμβάλουμε στην πορεία που θέλουμε να έχει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Με την συμμετοχή μας επιλεγούμε την θέση μας στην κοινωνία και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.

Με Εκτίμηση
Η Συντονιστική Επιτροπή της  Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας

Υ.Γ.
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας πρέπει να είναι επικυρωμένες
Οι αιτήσεις υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στην διεύθυνση www.akioe.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο