Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Ε.Σ.Κ.Ο.: Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού ΕπιμελητηρίουΕ.Σ.Κ.Ο.
Ενωτική Συντονιστική Κίνηση Οικονομολόγων Λογιστών Φοροτεχνών


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Ε.Σ.Κ.Ο. είναι εδώ και κυρίως είναι δίπλα στους Συναδέλφους, ήταν και είναι ο μπροστάρης σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου. Ήταν πρωτοπόρος το 2014 όταν ξεσήκωσε τους συναδέλφους στην πορεία στο Σύνταγμα και ήταν αυτή που κατέθεσε το πρώτο υπόμνημα στον Υπουργό για την μείωση των προστίμων. Ήταν η παράταξη που στάθηκε δίπλα στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις καταλήψεις των Εφοριών για το Ασφαλιστικό…. για την επιβίωση του κλάδου μας.

Ζητούμε ξανά την στήριξή σας για να αποκτήσουμε φωνή μέσα στο Ο.Ε.Ε. ώστε να εισακουστεί η φωνή του κλάδου μας και να επιβιώσει το επάγγελμά μας.

Έτσι, με την προκήρυξη των επερχόμενων εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου στις 11 Δεκεμβρίου 2016 ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας, και για να υπάρχει δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι πρέπει μέχρι 5 Νοεμβρίου 2016 να εξοφλήσουμε τις οφειλές-συνδρομές του Ο.Ε.Ε.

Είμαστε ενωμένοι και είμαστε όλοι μαζί.


Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Κ.Ο.

   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  
ΙΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ         

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΖΙΡΙΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο