Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΚΕΠ.

Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ζώη και του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαου Λέγκα, οι παρακάτω δέκα διοικητικές διαδικασίες, οι οποίες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.), διεκπεραιώνονται πλέον και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.):

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΤΑ ΚΕΠ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ. 2103393636, 2103393605
Fax. 2103393665
Αθήνα 3 Ιανουαρίου 2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10 ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ Κ.Ε.Π.

Με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Χρήστου Ζώη και του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νικόλαου Λέγκα, οι παρακάτω δέκα διοικητικές διαδικασίες, οι οποίες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Μ.Τ.Π.Υ.), διεκπεραιώνονται πλέον και μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.):


    1. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μετόχου για επιχορήγηση δανείου
    2. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Ασφαλισμένου για αλλαγή διεύθυνσης
    3. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης για αλλαγή λογαριασμού τραπέζης (όπου πιστώνεται το μέρισμα)
    4. Διεκπεραίωση Αίτησης και δικαιολογητικών για αναγνώριση χρόνου προυπηρεσίας
    5. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μετόχου για τη χορήγηση Βεβαίωσης Εξόφλησης Οφειλής
    6. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μερισματούχου για έκδοση Βεβαίωσης χορήγησης μερίσματος
    7. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μετόχου για την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών δόσεων δανείου
    8. Διεκπεραίωση Αίτησης και δικαιολογητικών για μεταβίβαση μερίσματος θανόντος μερισματούχου στην οικογένεια (χήρα σύζυγο και ορφανά τέκνα)
    9. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μερισματούχου για προεξόφληση μερισμάτων
    10. Διεκπεραίωση Αίτησης - Δήλωσης Μερισματούχου για προεξόφληση σύνταξης

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Ζώης, «Τα Κ.ΕΠ. έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Όμως δεν εφησυχάζουμε. Προσθέτουμε νέες διαδικασίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Με σχέδιο και ρεαλισμό μειώνουμε τη γραφειοκρατία και το χρόνο εξυπηρέτησης στα γκισέ της δημόσιας διοίκησης και διασφαλίζουμε την πρόσβαση του πολίτη στη δημόσια πληροφορία. Με αξιοπιστία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα».

    
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο