Ειδήσεις Τεχνολογία

Η Google σε δημοπρασία για άδεια ασύρματου δικτύου

Η Google συγκαταλέγεται στις 260 εταιρείες που διεκδικούν μία από τις ασύρματες άδειες που θα δημοπρατηθούν τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ, θέλοντας έτσι να επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο της.

Η Google σε δημοπρασία για άδεια ασύρματου δικτύου

Η Google συγκαταλέγεται στις 260 εταιρείες που διεκδικούν μία από τις ασύρματες άδειες που θα δημοπρατηθούν τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ, θέλοντας έτσι να επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο της.

Οι άδειες αυτές θα δώσουν τη δυνατότητα στους χρήστες κινητών τηλεφώνων να έχουν καλύτερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, ενώ η Google θα μπορέσει να διαθέσει στην αγορά ακόμη περισσότερες διαδικτυακές υπηρεσίες για τους καταναλωτές. Όπως αναφέρουν πολλοί αναλυτές, η Google είναι υποχρεωμένη να επεκταθεί σε πλατφόρμες εκτός των PC προκειμένου να συνεχίσει να είναι επικερδής.

Η εξασφάλιση μιας τέτοιας άδειας θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στη Google λίγο πριν διαθέσει στην αγορά το Android, το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα που αναπτύσσει η εταιρεία και που θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Στη δημοπρασία των αδειών θα συμμετέχουν μερικές από τις κυριότερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ, όπως η AT&T και η Verizon. Η διαδικασία αφορά τέσσερις άδειες, μία εκ των οποίων είναι πανεθνικής κάλυψης.


Πηγή Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο