Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Υπέρ του προϋπολογισμού, ψήφισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (152 βουλευτές), ενώ καταψήφισαν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ (πλην των εξόδων της Προεδρίας της Δημοκρατίας), του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ (Συνολικά 148 βουλευτές). Δεν υπήρξαν απόντες.

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός

Υπέρ του προϋπολογισμού, ψήφισε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας (152 βουλευτές), ενώ καταψήφισαν οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες του ΠΑΣΟΚ (πλην των εξόδων της Προεδρίας της Δημοκρατίας), του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ (Συνολικά 148 βουλευτές). Δεν υπήρξαν απόντες.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Βουλής, για τη συζήτηση του προϋπολογισμού συμπληρώθηκαν 50 ώρες συνεδριάσεων, ενώ έλαβαν το λόγο 190 βουλευτές - κάτι που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής.

Κ. Καραμανλής

Την αποφασιστικότητά του να συνεχιστούν οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα διατράνωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. "Επιλέξαμε το δρόμο της δράσης, της ευθύνης και του αποτελέσματος. Αυτό το δρόμο είμαι αποφασισμένος να τον υπερασπιστώ και να τον συνεχίσω. Οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται θα γίνουν" τόνισε ο κ. Καραμανλής και συνέχισε: "Είναι η μόνη στρατηγική που δίνει λύσεις σε παθογένειες που κρατούσαν τη χώρα στάσιμη, αδύναμη και καθηλωμένη, είναι η μόνη επιλογή πολιτικής και κοινωνικής ευθύνης και δεν τη διαπραγματεύομαι".

Όπως είπε ο κ. Καραμανλής η λαϊκή εντολή της 16 Σεπτεμβρίου αποτελεί δέσμευση των πολιτών για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων: "Η εντολή των πολιτών είναι δέσμευση και είμαι αποφασισμένος να την τηρήσω απαρέγκλιτα".

Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο