Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διαμαρτυρία για τις δηλώσεις Ε9 από την ΠΟΦΕΕ

Την έντονη αντίδραση των λογιστών- φοροτεχνικών έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να υποβληθούν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2008 οι αρχικές, συμπληρωματικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9.

Διαμαρτυρία για τις δηλώσεις Ε9

 
Την έντονη αντίδραση των λογιστών- φοροτεχνικών έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να υποβληθούν μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2008 οι αρχικές, συμπληρωματικές και τροποποιητικές δηλώσεις Ε9.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών αποφασίστηκε οι λογιστές να απέχουν από τη συμπλήρωση του Ε9 και των συμπληρωματικών και τροποποιητικών δηλώσεων και την υποβολή του στην ημερομηνία που καθόρισε το υπουργείο Οικονομικών.

Οι λογιστές ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας (υποβολή εκκαθαριστικών δηλώσεων ΦΠΑ έτους 2007, περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ κ.λπ.) και δεν προλαβαίνουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν και τα Ε9 για τα φυσικά πρόσωπα.
Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο