Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Προσωπική βιβλιοθήκη κόμβου: Ένας απαραίτητος σύμμαχος για κάθε λογιστή-φοροτεχνικό!

Η προσωπική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που παρέχεται μέσα από το πακέτο συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου, είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να αρχειοθετείτε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από τον κόμβο μας (απόφαση, νόμο, συγκεκριμένο άρθρο ή παράγραφο νόμου, είδηση, αποτέλεσμα αναζήτησης, κ.λπ.). Επίσης έχετε τη δυνατότητα να «ανεβάσετε» δικά σας αρχεία, αλλά και να προσθέσετε πληροφορίες για τα θέματα που σας αφορούν από άλλες πηγές.

Το σύγχρονο αυτό εργαλείο, μοναδικό εδώ και χρόνια στο χώρο με τέτοιες δυνατότητες, είναι υλοποιημένο με πρωτοποριακό τρόπο, ώστε να μπορείτε εύκολα και με το πάτημα ενός κουμπιού να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητές του και να έχετε έναν διαδικτυακό χώρο με όλες τις πληροφορίες που επιθυμείτε. Το εργαλείο αυτό, συντίθεται σιγά σιγά βάσει των δικών σας απαιτήσεων και χαρακτηριστικών, είναι εύκολα προσβάσιμο και λειτουργικό από οπουδήποτε κι αν είστε και με οποιαδήποτε συσκευή κι αν διαθέτετε, πετυχαίνοντας έτσι τον ταχύτερο δυνατό χρόνο πρόσβασης πληροφοριών για το θέμα που σας απασχολεί.
Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να προστεθούν εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού άμεσα στην κατηγορία ή υποκατηγορία που θέλετε. Εάν δεν έχετε έτοιμη την κατηγορία, τότε μπορείτε εκείνη τη στιγμή να τη δημιουργήσετε χωρίς να χάνετε χρόνο!

Η βιβλιοθήκη είναι απολύτως προσωποποιημένη και έχετε τη δυνατότητα να τη φτιάξετε εσείς όπως θέλετε, με απεριόριστες κατηγορίες και υποκατηγορίες, χωρίς κανένα περιορισμό!

Τις κατηγορίες που έχετε δημιουργήσει μπορείτε να τις μετονομάσετε, να τις διαγράψετε, αλλά και να τις επεξεργαστείτε. Μπορείτε επίσης να τις μετακινήσετε απλά και μόνο με ένα «drag and drop», εύκολα και γρήγορα.Εάν δεν θυμόσαστε ποιες κατηγορίες και υποκατηγορίες έχετε δημιουργήσει, μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει λύση. Με ένα «κλικ» στο πλήκτρο expand all ανοίγει όλο το «δέντρο» της βιβλιοθήκης!


Με τη live αναζήτηση της προσωπικής βιβλιοθήκης μπορείτε γρήγορα να «σαρώσετε» το υλικό που έχετε προσθέσει σε όλη τη βιβλιοθήκη, αλλά και σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά.
Στην σελίδα της βιβλιοθήκης υπάρχουν για γρήγορη πρόσβαση και άλλες δυνατότητες των συνδρομητικών υπηρεσιών όπως Σημειώσεις και Σημειώσεις Νόμων, οι Αποθηκευμένες αναζητήσεις σας, οι κωδικοποιημένοι νόμοι του φορολογικού αρχείου, οι πληροφορίες της συνδρομής σας και τα webinars που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν σε μαγνητοσκόπηση από τον κόμβο. 


Εκμεταλλευτείτε ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του κόμβου αποκτώντας το συνδρομητικό πακέτο για ένα έτος μόνο με 100 ευρώ*

*(Στην ανωτέρω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο