Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παραιτήθηκε ο Β. Μαγγίνας

Δεκτή έγινε η παραίτηση για «λόγους ευθιξίας» του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έφεραν τον κ. Μαγγίνα να έχει στήσει το εξοχικό του στο Κορωπί με άδεια για καντίνα. Νέα υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είναι η κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

Παραιτήθηκε ο Β. Μαγγίνας
 

Δεκτή έγινε η παραίτηση για «λόγους ευθιξίας» του υπουργού Απασχόλησης Βασίλη Μαγγίνα μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων που έφεραν τον κ. Μαγγίνα να έχει στήσει το εξοχικό του στο Κορωπί με άδεια για καντίνα. Νέα υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας είναι η κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά.

 Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Υπουργός Απασχόλησης κ. Βασίλης Μαγγίνας υπέβαλε, σήμερα το πρωί, για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του. Ο Πρωθυπουργός την έκανε αποδεκτή και ευχαρίστησε τον κ. Μαγγίνα για την σημαντική προσφορά του στο θέμα της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης. Ο Πρωθυπουργός ανέθεσε καθήκοντα Υπουργού Απασχόλησης στην κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Σταθερή και αμετάβλητη θέση της Κυβέρνησης είναι να συνεχιστεί η Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση χωρίς εκπτώσεις, με σταθερό γνώμονα το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος
 

Η ορκωμοσία της νέας Υπουργού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 12:00 το πρωί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας».


Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από τις Βρυξέλλες τόνισε ότι η εξυγίανση του Ασφαλιστικού αποτελεί μονόδρομο για τη χώρα και επανέλαβε ότι "δεν θα θιγούν τα γενικά όρια ηλικίας, δεν θα αυξηθούν οι εισφορές και δεν θα μειωθούν οι συντάξεις". Ο κ. Καραμανλής μίλησε για λογική και ήπια παρέμβαση και σημείωσε ότι θα αρθούν παθογένειες, αδικίες και στρεβλώσεις του παρελθόντος. "Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, αλλά και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε", τόνισε ο κ. Καραμανλής, και επιτέθηκε σε όσους δεν συμμετέχουν, σημειώνοντας ότι η άρνηση του διαλόγου, η αντίδραση στη μεταρρύθμιση διαιωνίζει το πρόβλημα και είναι αντιλαϊκή και άδικη για τους πολλούς.
 
Capital
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο