Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η εκκαθάριση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016 με αριθμούς - Στατιστικά και συγκρίσεις

Η Γ.Γ.Δ.Ε. (ΔΗΛΕΔ) κοινοποίησε ένα ενδιαφέρον εγχειρίδιο με στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εκκαθάριση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016. Βάσει των περιεχομένων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα ακόλουθα:

«Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων 2016»
Περιεχόμενα
Εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016
Συνολικά αποτελέσματα
Φορολογούμενοι και συνολική βεβαίωση
Δηλώσεις ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016
Δηλώσεις ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2015
Συμπληρωματικός φόρος
Δικαιώματα Πίνακα 1 και 2
Μειώσεις / Απαλλαγές
Αποτελέσματα κριτηρίων
Συγκεντρωτικά και συγκριτικά στοιχεία απαλλαγών
Σύγκριση 2015 – 2016
Δόσεις ΕΝ.Φ.Ι.Α. 2016
Κλιμάκωση φόρου
Φυσικά πρόσωπα
Νομικά πρόσωπα
Κατανομή χρεωστικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. ανά Περιφέρεια.
Κατανομή χρεωστικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. ανά Δ.Ο.Υ.Κατανομή χρεωστικών δηλώσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α. ανά Δ.Ο.Υ.

Ετικέτες για αναζήτηση ΕΝΦΙΑ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο