Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Χριστόπουλος: «Με πολύ προσοχή δίνονται οι εντολές για τα λουκέτα στις επιχειρήσεις - Δεν επρόκειτο για απλές παραβάσεις»

Για τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τη φοροδιαφυγή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γ. Χριστόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Καλημέρα".


Δεν είναι εύκολο να κλείνεις επιχειρήσεις αλλά μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, η οποία είναι μείζον θέμα για την κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι σωστά ο Αναπλ. Υπ. Οικ. Τρύφωνας Αλεξιάδης λέει ότι εάν είχαμε το 1/3 του χαμένου Φ.Π.Α. δεν θα χρειαζόμασταν τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.
"Για το Φ.Π.Α., στα 100 ευρώ εισπράττουμε τα 70 και τα 30 τα χάνουμε και σύμφωνα με την ΤτΕ πρόκειται για ένα ποσό 4,5 με 6 δις το χρόνο στην απώλεια εσόδων" και ότι οι φορολογούμενοι πρέπει να ελέγχουν τις αποδείξεις που παραλαμβάνουν από τις επιχειρήσεις.

Δείτε το χαρακτηριστικό video:


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο