Ειδήσεις Τα Briefing του κόμβου

Το briefing του ασφαλιστικού (13.05.2016)


Διακοπή αποχής από δηλώσεις

Ο.Ε.Ε.: Δεν θα συνεχιστεί η αποχή από την υποβολή των δηλώσεων - Εξετάζεται να αναληφθούν και να εξαντληθούν όλες οι πιθανές νομικές πρωτοβουλίες

Ε. Σ. Κ. Ο.: Παύση αποχής υποβολής φορολογικών δηλώσεων και καταγγελία προς τον Υπ. κ. Κατρούγκαλο

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Παύση της αποχής από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Η Π.Ο.Ο.Ε.Ε. Ελλάδας ανακοινώνει ότι μετά την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, διακόπτει την αποχή από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.: Αποκατάσταση προβλήματος κατά την εγγραφή στην on line εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ 2016Ασφαλιστικό

Taxheaven - Άμεση ενημέρωση - Κωδικοποιήθηκαν όλες οι διατάξεις του ασφαλιστικού - φορολογικού νόμου 4387/2016
Απάντηση του Υπ. Εργασίας σε ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ το έντυπο για τον Ειδικό Φόρο Ακινήτων έτους 2016- ΠΟΛ.1053/2016 Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης ειδικού φόρου επί των ακινήτων έτους 2016 και διαδικασία υποβολής αυτής


Λοιπά Θέματα


Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά τα χρονικά περιθώρια σύγκλησης της Γ/Σ των Α.Ε. του Ν.2190/20 και τα χρονικά περιθώρια δημοσιοποίησης τους στο Γ.Ε.Μ.Η.

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για δύο προγράμματα: Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές και Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών

Α. Τσίπρας: «Από το 2018 το τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο