Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Ηράκλειο και Λασίθι με θέμα «Νομικά Πρόσωπα και Οντότητες: Από τα Ε.Λ.Π. στη φορολογία εισοδήματος και από εκεί στη φορολογική δήλωση 2016»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει σεμινάρια στο Ηράκλειο το Σάββατο 07/05/2016 και στο Λασίθι την Κυριακή 08/05/2016, διάρκειας 5 ωρών έκαστο με θέμα:

«Νομικά Πρόσωπα και Οντότητες: Από τα ΕΛΠ στη Φορολογία Εισοδήματος και από εκεί στη Φορολογική Δήλωση 2016»

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» αίθουσα ΜΙΝΩΣ Ι και ΙΙ και ώρες 09:00 – 14:00 και στο Λασίθι στο πολύκεντρο του Δήμου Σητείας και ώρες 09:30 – 14:30.

Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2016 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2016. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι τις 04/05/2016 αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρίσκονται σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά, η αίτησή του δεν θα ληφθεί υπόψη.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, από την ιστοσελίδα του ΟΕΕ www.oe-e.gr αλλά και από την ιστοσελίδα του Τμήματος www.oeetak.gr. Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα τις ώρες 09:00 έως 15:00 (Εθν. Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο), με e-mail στη διεύθυνση [email protected] και με fax στο 2810224595 και μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο και εδώ για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Λασίθι.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 04-05-2016.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στo τηλέφωνο 2810223997.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης