Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Λιβαδειά, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Άργος και Κόρινθο

Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη  ΛΙΒΑΔΕΙΑ  Ενημερωτικό Σεμινάριο  5 ωρών με θέμα :
 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
 
Τo  πρόγραμμα  θα  πραγματοποιηθεί   στην   αίθουσα  του  ΕΜΠΟΡΟΒ/ΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ   Κουτσοπετάλου 1  Λιβαδειά,   την  ΤΡΙΤΗ  5  Απριλίου  2016  και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.
 
Εισηγητής  θα  είναι  ο  κ.    ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λογιστής – Φοροτεχνικός  Α΄ τάξεως -  Μητρώο Εισηγητών  Ο.Ε.Ε.
Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
 
ΤΡΙΤΗ   5  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2016  ΚΑΙ  ΩΡΕΣ   ΑΠΟ  17:00  ΕΩΣ  22:00
 
Δικαίωμα  συμμετοχής   έχουν τα Μέλη,  που έχουν   εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρε-ώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης   ( 2016 )  και οι Λογιστές  Φοροτεχνικοί, που έχουν σε  ισχύ  την  επαγγελματική τους   ταυτότητα      (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2016 ) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
 
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 4/4/16, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις  4/4/16, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά   75  Χαλκίδα,  2ος όροφος,   μέχρι και  την Τρίτη  22  Μαρτίου 2016.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 
Λόγω του  περιορισμένου αριθμού  συμμετεχόντων, παρακαλούνται οι  ενδιαφερόμενοι  να  δηλώσουν  συμμετοχή  όσοι  είναι  σίγουροι  ότι μπορούν να  παρακολουθήσουν  το Σεμινάριο.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο  τηλ.  2221080710   (και FAX ).
 
Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά  75  Χαλκίδα, αλλά και από την ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr), πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.
 
Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο,   επίσης  με  FAX  στο  2221080710  και  με   e-mail :   [email protected]

_________________________________

Το 11o Περιφερειακό Τμήμα  ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει  σεμινάριο με θέμα:
 
«ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ  ΦΥΣΙΚΩΝ  ΚΑΙ  ΝΟΜΙΚΩΝ  ΠΡΟΣΩΠΩΝ»
 
Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15/4/2016 στην  ΚΑΛΑΜΑΤΑ  ΑΙΘΟΥΣΑ  «ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» ΩΡΕΣ   17μμ-22μμ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ  16/4/2016  στην  ΣΠΑΡΤΗ  ΑΙΘΟΥΣΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “ SPARTA INN”  ώρες     10.00πμ  - 15.00μμ  
 
ΚΥΡΙΑΚΗ  17/4/2016   στην   ΤΡΙΠΟΛΗ  ΑΙΘΟΥΣΑ  «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  
ΑΡΚΑΔΙΑΣ  (25ης Μαρτίου 10 και  Πανός 21)» ώρες     9.00πμ - 14.00μμ  
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  22/4/2016  στο  ΑΡΓΟΣ  ΑΙΘΟΥΣΑ  «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»  ώρες    17μμ-22μμ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ  23/4/2016  στην  ΚΟΡΙΝΘΟ  ΑΙΘΟΥΣΑ  «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ»     ώρες    9.00πμ - 14.00μμ   
 
Εισηγητής  θα  είναι  ο  κ.  ΧΡΗΣΤΟΣ  ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  (ΤΕΩΣ  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)
 
Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.
 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ
 
ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ
ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ - ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΕΕ    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/12/2015
ΟΙ  ΕΝΕΡΓΟΙ  ΛΟΓΙΣΤΕΣ (ΑΕΙ - ΤΕΙ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΕΤΟΣ 2016
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο