Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τρ. Αλεξιάδης: «Εξετάζουμε παράταση του φορολογικού πιστοποιητικού και για το 2016 - Το Φ.Π. συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων»

Μιλώντας στο πλαίσιο ημερίδας του ΣΕΒ για τη φορολογία, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών δήλωσε μεταξύ άλλων  ότι εξετάζεται από το Υπ. Οικ. η παράταση για την χρήση του φορολογικού πιστοποιητικού το οποίο σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΚΦΔ δεν ισχύει πλέον από 1.1.2016.

Ο κος Αλεξιάδης πρόσθεσε ότι το φορολογικό πιστοποιητικό συμβάλει στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. «Ο υφιστάμενος φορολογικός μηχανισμός δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει τα προβλήματα που καλύπτει το φορολογικό πιστοποιητικό.

Θέλουμε ο ελεγκτικός μηχανισμός να στραφεί αυτή την περίοδο σε άλλου είδους υποθέσεις και σε μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής οι οποίες παραγράφονται σε λίγο καιρό», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Το φορολογικό πιστοποιητικό αντιμετωπίζει υπαρκτά προβλήματα βοηθάει στην αύξηση των δημοσίων εσόδων και με αυτό το κριτήριο θα εξετάσουμε τι θα γίνει με το φορολογικό πιστοποιητικό», κατέληξε ο κος Αλεξιάδης.Ακούστε το ηχητικό
Ετικέτες για αναζήτηση πιστοποιητικό ορκωτοί


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο