Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά και Χαλκίδα

Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου

29 Φεβρουάριος 2016
Taxheaven.gr

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας διοργανώνει σεμινάρια σε Ηράκλειο και Λασίθι, διάρκειας 5 ωρών έκαστο με θέμα:
 
«ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ -
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»
 
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο σε δύο τμήματα (οι αιτούντες θα πρέπει να δηλώσουν την ημερομηνία που θέλουν να παρακολουθήσουν στην  αίτηση συμμετοχής):
 
•Το πρώτο τμήμα την Παρασκευή 18 Μαρτίου, αίθουσα «Καστελάκη» Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 – Ηράκλειο) και ώρες 16:00 – 21:00
 
•Το δεύτερο το Σάββατο 19 Μαρτίου, αίθουσα «Καστελάκη» Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9 – Ηράκλειο) και ώρες 09:00 – 14:00
 
και στον Άγιο Νικόλαο:
 
•Την Κυριακή 20 Μαρτίου, αίθουσα Επιμελητηρίου Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος) και ώρες 09:00 – 14:00
 
Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Μιχελινάκης Βαγγέλης, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή του έτους 2016 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2016. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στο Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι τις 14/03/2016 αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρίσκονται σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά, η αίτησή του δεν θα ληφθεί υπόψη.
 
Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, από την ιστοσελίδα του ΟΕΕ www.oe-e.gr, αλλά και από την ιστοσελίδα του Τμήματος www.oeetak.gr.  Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα  τις ώρες 09:00 έως 15:00 (Εθν. Αντιστάσεως 105, Ηράκλειο), με e-mail στη διεύθυνση [email protected] και με fax στο 2810224595 και μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση για το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Νικόλαο

 Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα  14/03/2016.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης στo τηλέφωνο 2810223997.

___________________________

Το Περιφερειακό Τμήμα  ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στα Χανιά σεμινάριο με θέμα:
 
Τεκμηρίωση Τιμών Ενδοομιλικών Συναλλαγών (Transfer Pricing)
 
Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά και  θα είναι  διάρκειας  5  ωρών.
 
Εισηγητής:  Ελευθέριος Ερκέκογλου – Ορκωτός Ελεγκτής
 
Αναλυτικά η ημέρα και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
 
ΧΑΝΙΑ 05/03/2016 ΕΒΕΧ 09:00 - 14:00
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις  04/03/2016,  αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και

Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 04/03/2016, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης Κριάρη και Μυλωνογιάννη Χανιά , από τις 01/03/2016.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 28210/94505 ΄Εντυπο Αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης , αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr). Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

___________________________
 
Το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στη ΧΑΛΚΙΔΑ  Ενημερωτικό Σεμινάριο  5 ωρών με θέμα :
 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ και ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
 
Τo  πρόγραμμα  θα  πραγματοποιηθεί   στην   αίθουσα  του  ΕΜΠΟΡΟΒ/ΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ    Ελ. Βενιζέλου 12   Χαλκίδα,   την  ΤΕΤΑΡΤΗ  23  Μαρτίου  2016  και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.
 
Εισηγητής  θα  είναι  ο  κ.  ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Λογιστής – Φοροτεχνικός  Α΄ τάξεως -  Μητρώο Εισηγητών  Ο.Ε.Ε.
Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής θα έχουν ως εξής:
 
ΤΕΤΑΡΤΗ  23  ΜΑΡΤΙΟΥ  2016  ΚΑΙ  ΩΡΕΣ   ΑΠΟ  17,00  ΕΩΣ  22,00
 
Δικαίωμα  συμμετοχής   έχουν τα Μέλη,  που έχουν   εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης   ( 2016 )  και οι Λογιστές  Φοροτεχνικοί, που έχουν σε  ισχύ  την  επαγγελματική τους   ταυτότητα      (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2016 ) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 22/3/16, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη

Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις  22/3/16, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά   75  Χαλκίδα,  2ος όροφος,   μέχρι και  την Τρίτη  22  Μαρτίου 2016.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λόγω του  περιορισμένου αριθμού   συμμετεχόντων,  παρακαλούνται οι  ενδιαφερόμενοι  να  δηλώσουν  συμμετοχή  όσοι  είναι  σίγουροι  ότι μπορούν να  παρακολουθήσουν  το Σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο  τηλ.  2221080710   (και FAX )

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς,   Λ.  Χαϊνά  75  Χαλκίδα, αλλά και από την  ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση.

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο,   επίσης  με  FAX  στο  2221080710  και  με   e-mail: [email protected]