Ειδήσεις Τεχνολογία

Μήνυση 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της Google

Ανάμεσα στις διάφορες σοβαρές μηνύσεις εναντίον της Google εμφανίζεται που και που και κάποια περίεργη…Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τη χειρόγραφη[!] μήνυση 23 σελίδων που κατέθεσε ο Dylan Stephen Jayne, κάτοικος της Pennsylvania, κατά των ιδρυτών της Google, ζητώντας αποζημίωση 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Jayne ισχυρίζεται κινδυνεύει η προσωπική του ασφάλεια επειδή το Google δημοσιεύει τα προσωπικά του στοιχεία....

Μήνυση 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά της Google

Ανάμεσα στις διάφορες σοβαρές μηνύσεις εναντίον της Google εμφανίζεται που και που και κάποια περίεργη…Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τη χειρόγραφη[!] μήνυση 23 σελίδων που κατέθεσε ο Dylan Stephen Jayne, κάτοικος της Pennsylvania, κατά των ιδρυτών της Google, ζητώντας αποζημίωση 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Jayne ισχυρίζεται κινδυνεύει η προσωπική του ασφάλεια επειδή το Google δημοσιεύει τα προσωπικά του στοιχεία. - Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με τον Jayne, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές τρομοκρατικές ενέργειες, με αποτέλεσμα αυτός να αντιμετωπίζει αυξημένη πιθανότητα να φυλακιστεί αναίτια στο μέλλον…. Η "περίεργη" αυτή μήνυση πάντως είναι πιθανό να είναι δείγμα ενός πολύ πονηρού σχεδίου.

Τη στιγμή δημοσίευσης της μήνυσης, μια αναζήτηση στο Google με τους όρους “Dylan Stephen Jayne” δε θα επέστρεφε αποτελέσματα. Τώρα, η ίδια αναζήτηση θα σας εμφανίσει ούτε λίγο ούτε πολύ 42.800 αποτελέσματα. Αν αυτό συνδυαστεί με το γεγονός ότι τα κείμενα της μήνυσης που θα βρείτε σε αρκετές σελίδες, περιλαμβάνουν όλα τα προσωπικά στοιχεία του Jayne, από τον αριθμό κοινωνικής του ασφάλισης μέχρι τους αριθμούς της ταυτότητάς του και των πιστωτικών του καρτών, η μήνυση αποκτά ξαφνικά προφητικό χαρακτήρα…

Πηγή: DailyTech
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο