Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

STOP από Αλογοσκούφη σε επιθετική εξαγορά ΟΤΕ

Σαφή προειδοποίηση σε ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα, ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αφήσει τον ΟΤΕ να γίνει θύμα επιθετικών κινήσεων και κερδοσκοπικών παιχνιδιών, έστειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

 STOP από Αλογοσκούφη σε επιθετική εξαγορά ΟΤΕ

Σαφή προειδοποίηση σε ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα, ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αφήσει τον ΟΤΕ να γίνει θύμα επιθετικών κινήσεων και κερδοσκοπικών παιχνιδιών, έστειλε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.

Ο υπουργός δήλωσε ότι «όλους τους επενδυτές τούς σεβόμαστε και τους καλωσορίζουμε, αλλά αν υπάρξουν επιθετικές κινήσεις στον ΟΤΕ, αυτοί που τις υλοποιούν θα βρουν την κυβέρνηση απέναντί τους». Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι εάν δεν υπάρξει στρατηγικός εταίρος, το Δημόσιο θα διατηρήσει το «επάνω χέρι» τόσο στη στρατηγική, όσο και στην επιχειρηματική πορεία του Οργανισμού.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός είπε, παράλληλα, ότι οι ΣΔΙΤ θα υποκαταστήσουν τα επόμενα χρόνια τις αποκρατικοποιήσεις, ότι η Ολυμπιακή «θα συνεχίσει να πετάει» και ότι αποκλείεται η απορρόφηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου από κάποια ελληνική τράπεζα.

Η Marfin International Group ανακοίνωσε χθες ότι προτίθεται να έχει πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση και επιθυμεί μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ.

Πηγή Express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο